Një ndjekës ka pyetur Fifin se a e do partnerin me apo pa përvojë. Këngëtarja shqiptare e dashur për publikun është mjaft e hapur me ta.

Ajo së fundmi u dha mundësinë fansave të saj të pyesnin atë çfarë u intereson atyre, dhe ata nuk ngurruan të bënin pyetjet e tyre menjëherë.

Dikush nga fansat e saj ishte mjaft kurioz për ta pyetur se a e do partnerin me apo pa përvojë dhe Fifi është përgjigjur pa përtesë. E do një djalë me përvojë në marrëdhënie intime apo pa përvojë, shkroi ndjekësi. Ndërsa Fifi ia ktheu se ajo do të dëshironte që partneri i saj të kishte përvojë. Me përvojë valla duke i bashkangjitur një figurë duke qeshur me lot.

billbordi.com

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here