Trondit Biznesmenja e njohur.Grate shqiptare nuk ia marin ne goje burrave te tyre por vetem dashnoreve.Kjo nuk eshte normal.Ajo thote qr qifte shqiptare kane akoma shume barikada apo bariera per te thyer. Komunikimi ne qift eshte tmersisht i kq. Partneret nuk hapen dhe nuk i tregojne njeri-tjetrit per fantazite e tyre seksuale e si rrjedhoje kemi nje bashkejetese apo martse qe nuk konsumohet e per rrjedhoje kemi tradhti bashkshortore dhe ngjarje te renda.Gra behuni me protagoniste , kenaqini burrat tuaj .

 

 

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here