Dashi

Puna: Kjo javë do të jetë e favorshme për çdo ndryshim në lidhje me shtëpinë ku jetoni, me pronën që dëshironi të blini. Ju mund të bëni ndryshime në punë (biznes) që do të zhvillohen në favorin tuaj.

Financat: Gjatë kësaj jave, shmangni besimin e gjërave që lidhen me paratë, si dhe veprimet dhe vendimet impulsive në lidhje me këtë.Ju mund të merrni para të papritura, por nuk ka gjasa të shkëlqejnë të gjithë përfaqësuesit e kësaj shenje të zodiakut.

Dashuria: Nëse keni lindur nën shenjën e Dashi, ju keni një javë përpara vetes në të cilën ndjeshmëria dhe emocionaliteti juaj do të përcaktojnë vendimet dhe veprimet tuaja. Do të zbuloni në fund të javës nëse kjo do të jetë në të mirë tuaj. Këtë javë do të shijoni trajtimin e favorshëm të një gruaje që është e afërm ose e njohurja juaj.

Demi

Puna: Kjo do të jetë një javë emocionale në punën ose biznesin tuaj. Do të shihni në fund të javës se sa e rëndësishme është gjithçka që keni përjetuar gjatë këtyre shtatë ditëve. Disa ngjarje, takime ose biseda do t’ju provokojnë të merrni vendime të rëndësishme.

Financat: Nëse keni lindur nën shenjën e Demi, keni një javë përpara, në të cilën planet dhe veprimet tuaja do të ndikohen shumë nga ngjarje të ndryshme të pritura ose të papritura nga ju. Kjo situatë do të ndikojë dhe tek financat tuaja ndaj duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm kur vendosni të shpenzoni para.

Dashuria: Gjatë javës do të jeni të ngarkuar me angazhime ose do të përjetoni emocionalisht ngjarje më të ndjeshme që lidhen me një person në rrethin tuaj të të afërmve ose miqve.

Binjakët

Puna: Gjatë javës do të zgjidhni disa situata të pakëndshme. Shmangni panikun ose frikën, pasi secila do të ketë një zgjidhje. E gjitha do të jetë çështje kohe dhe durimi nga ana juaj.Gjatë këtyre shtatë ditëve, veprimet e nxituara nga ana juaj mund të krijojnë ndërlikime të ndryshme për ju.Java do të jetë e favorshme për udhëtime dhe kontakte me njerëz nga vende të ndryshme.

Financat: Java do të jetë e favorshme për udhëtime dhe kontakte me njerëz nga vende të ndryshme. Gjatë këtyre takimeve dotë këni një përfitim shumë të madh si në aspektin profesional ashtu edhe financiar.

Dashuria: Gjatë javës do të takoni njerëz të rinj në jetën tuaj të përditshme përmes kontakteve të vërteta ose përmes komunikimit në internet në rrjetet sociale. Kini kujdes me ta; ju mund të takoni njerëz me identitete false ose njerëz me qëllime të pandershme.

Gaforrja

Puna: Këtë javë, ju do të keni mundësinë për të ndërtuar kontakte të rëndësishme të biznesit ose marrëdhënie profesionale.Do të ketë situata që do t’ju bëjnë të shtyni disa nga rregullimet ose premtimet tuaja, por gjithmonë do të ketë një arsye të mirë për këtë. Java do të jetë një kohë e pafavorshme për çështje gjyqësore ose juridike, dhe kur punoni me kontrata, kini kujdes në detaje.

Financat: Financiarisht, java mund t’ju befasojë me para në buxhetin tuaj, por pothuajse asgjë nuk do të ndodhë nëse shtypni vetë ngjarjet.

Dashuria: Këtë javë do të keni mundësin të zgjidhni të gjitha mosmarrëveshjet me partnerin tuaj. Është momenti të lini mënjanë tensionet dhe të shijoni sa më shumë dashurinë.

Luani

Puna: Dinamika e javës mund të krijojë një ndjenjë konfuzioni dhe paqëndrueshmërie tek ju për shkak të sasisë më të madhe të informacionit që do të merrni, shumica e letrave ose telefonatave. Mundohuni të zgjidhni gjërat më të rëndësishme në jetën tuaj, shoshitni të panevojshme dhe mos e rëndoni veten në mënyrë të panevojshme.Java sjell një propozim të rëndësishëm ose nënshkrimin e një kontrate që do të ketë të bëjë me interesat tuaja profesionale ose materiale (pronë).

Financat: Gjatë kësaj jave do të keni mundësi të kryeni detyra të rëndësishme që lidhen me pronën ose sendet, me një fermë ose me një makinë personale.Shumë do të gëzohen me faturat e parave ose dokumentin e lajmeve që lidhen me paratë që do të merrni. Ky do të jetë një kohë e mirë për të zgjidhur dokumentet financiare ose bankare.

Dashuria: Java ka një ngjarje të rëndësishme ose një përvojë të fortë emocionale të lidhur me një njeri.Gjatë këtyre shtatë ditëve, mbroni sendet tuaja personale ose informacionin nga ndërhyrjet ose kurioziteti.Gratë do të kenë më shumë angazhime familjare, por nuk ka të ngjarë të kenë vështirësi t’i përmbushin ato.Burrat do të presin për lajme që do të përcaktojnë planet e tyre të ardhshme në korrik dhe gusht.

Virgjëresha

Puna: Nëse keni lindur nën shenjën e Virgjëreshës, këtë javë ngjarje të ndryshme me njerëz nga kontaktet tuaja të përditshme do t’ju tregojnë gabimet që bëni gjatë komunikimit me ta.Shumë do të udhëtojnë këtë javë, por do të jetë më stresuese për shkak të natyrës së vështirë të dikujt ose situatave të tjera të konfliktit.

Financat: Financiarisht, shumë do të irritohen nga vonesat ose ndërlikimet e tjera që lidhen me paratë. Përpiquni të jeni praktik në shpenzimet tuaja dhe mos lejoni mbingarkesë me shpresën se së shpejti do të keni të ardhura të freskëta.

Dashuria: Gjatë javës, ju do të përjetoni një situatë stresuese të përkohshme, duke përfshirë dikë në rrethin tuaj të miqve, i cili po sillet në mënyrë të paarsyeshme, emocionale ose kapriçioze.Java do t’ju sjellë mundësinë për njohje të reja me njerëz të rëndësishëm për të ardhmen tuaj.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here