sekreti i gërshërëve të hapura poshtë dyshekut
A e dini sekretin e gërshërëve të hapura nën dyshek? Ja se çfarë është dhe pse duhet edhe ju ta beni kete veprim ne dukje te cuditshme ?

Sekreti i gërshërëve të hapura nën dyshek

Ky ritual është i njohur mirë në Amerikën e Jugut dhe është një amulet i fuqishëm kundër atyre energjive negative që janë të padukshme për sytë tanë. Përdoreni atë në mënyrë që shtëpia juaj të jetë gjithmonë e rrethuar nga energji të mira. A keni dëgjuar ndonjëherë që njerëzit të vendosin gërshërë të hapura nën dyshek para se të flenë?

gërshërë për shtratin e gruas

Ne të gjithë duam që shtëpia jonë të jetë gjithmonë e rrethuar me energji të mirë, në mënyrë që atmosfera të jetë miqësore dhe e këndshme për të gjithë banorët e saj. Vendosja e gërshërëve të hapur nën shtrat shërben për të ndërprerë energjitë e liga, të cilat mund të dëmtojnë ju ose anëtarët e familjes tuaj ndërsa ata flenë.

Ky lloj rituali sekret është i njohur mirë në shumë pjesë të botës, veçanërisht në Amerikën e Jugut, pasi është një amulet shumë i fuqishëm kundër atyre energjive që nuk janë të dukshme për sytë tanë.

Për të hequr makthet, dhimbjet dhe hidhërimet duhet vetëm të vendosni një gërshërë të hapur nën shtrat.

Për shumë vite, gjyshet na kanë thënë se një nga mënyrat më të mira për të hequr qafe syrin e keq, për të mbajtur zili dhe të keqen nga shtëpia jonë ishte të vendosnim një gërshërë të hapur nën shtratin tonë. Duke vepruar kështu, ne bëhemi imun ndaj të gjitha dridhjeve negative.

Ky zakon parandalon dhe mbron nga vizitat nga shpirtrat gjatë kohës që flini. Gërshërët duhet të vendosen pranë kokës së shtratit por duke treguar drejt këmbës së shtratit. Gërshërët, sepse mund të përdorni edhe dy, duhet të jenë të hapura.

Arsyeja që gërshërët kanë një efekt mbrojtës qëndron në formën e tyre. Nëse i shikojmë veçmas ato duken si dy shpata dhe, në kohët antike, besohej se shpatat ishin në krye të luftës kundër së keqes. Për këtë arsye figurat dhe imazhet e arkanës kanë shpata.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here