Derisa po kërkonte objekte me një pajisje për zbulimin e metaleve, hasi në një arkë thesari të cilën nuk e hapi.

Pasi që nxori arkën jashtë gropës, lexoi një shkrim anash i cili e bëri atë mos ta hapte fare këtë arkë dhe ta kthente prapë aty ku ishte.Po ta gjenit ju a do të ishit në gjendje të duroni dhe mos ta hapni atë?Gjen Një Arkë Të Groposur Në Pyll, Sapo Kupton Çfarë Është Nuk E Hapë Atë arke. Shikoni

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here