Gjeni një të porsalindur të mbyllur në makinë me temperaturë shumë të lartë, kështu që ai thyen dritaren për ta shpëtuar, por kur e merr në krah ai e kupton atë që sapo ka bërë dhe fytyra e tij bën që dhjetëra njerëz të kthehen.

Sot po ju tregojmë një histori disi të veçantë, të çuditshme, qesharake por edhe të ndershme që ndodhi në New Hampshire, në Sh.B.A. Ne kemi diskutuar vazhdimisht temën e fëmijëve të mbetur në makinë me temperatura të larta, kemi lexuar për disa episode të pakëndshme, që fatkeqësisht kanë ndodhur, edhe këtu në Itali. Sot, episodi është pak më ndryshe dhe i ndodhi një oficeri policie.

Një telefonatë erdhi në kazermat që alarmuan forcat e policisë Për një fëmije të porsalindur të lënë të mbyllur në makinë në parkingun e supermarketit Walmart atë mëngjes. Oficeri Jason Short nxitoi në vendngjarje, por nuk mund ta imagjinonte se çfarë e priste. “Unë arrita sa më shpejt të jetë e mundur tha ai .

Sapo arriti në pikën e saktë, Jasoni sheh një foshnjë të porsalindur të mbështjellë me një batanije nga dritarja, ai i pa këmbët. Në atë nxehtësi perveluese , ai madje kishte një batanije! Duke mos ditur që kur ishte aty, ai vendosi të ndërhynte menjëherë, duke thyer dritaren. Ai kishte një çehre të çuditshme dhe sytë e tij të mbyllur, kështu që ai mori atë trup të vogël sa me delikatese  të ishte e mundur, por kishte diçka të gabuar, nuk tregoi asnjë shenjë jete. Ndërkohë, dikush kishte thirrur një ambulancë.

Kur ai  e shikoi atë në fytyrë, Jason u skuq si  spec. Sepse? Sapo kishte shpëtuar një kukull. Me siguri ju keni parë ose lexuar kukulla Reborn Dolls. Ata janë aq realistë sa duken të vërteta!

 

Carolynne Seiffer, pronare e kukullës, po bënte pazarin  dhe menjëherë pas kësaj, ajo u kthye në makinën e saj. Ajo  e gjeti veten me një dritare të thyer dhe një turmë që shikonte në brendesine e saj , kështu  e quajti ajo . Ajo u ndje në siklet sa nuk dinte çfarë të thoshte. Sipas disa dëshmive, gruaja zotëron më shumë se 40 kukulla, pasi ato duket se lehtësojnë dhimbjen e vdekjes së djalit të saj të vërtetë. Shumë thonë se këto kukulla ndihmojnë në shërimin e plagëve të një prindi.

Polici kërkoi falje por edhe u ndje i  lehtësuar, ai mund të ishte vërtet një fëmijë i porsalindur! Departamenti i policisë pagoi 300 dollarë dëme për makinën e Carolynne.

 

Një histori mjaft e pazakontë që duhet ta pranojmë gjithashtu na bëri të buzëqeshim! Imagjinoni skenën, hahahaha polic i varfër! Por si ta gjykosh, me të vërtetë duket si një fëmijë i vërtetë! I njihni këto kukulla? Apo dikush që zotëron një?

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here