Gjith jeten kam punuar ne shtet.Kamkaluar si mks me mire dhe besoj se dhe pesioni do me dali mirepa permendur qe kam kursyer mire. Kam pasur pune te mire dhe telehte. Burrat di si ti trajtoj eshte fat i madh kur shefi ose drejtorieshte mashkull.Kurre s’me kane hequr nga puna.Kam nje keshille per ju vajzat e reja. Kur tu a lyp shefi mos hezitoni shume jepani njehre dhe ai do paguaj gjithe jeten per ate qe ju i dhate.Po ju flet dikuish qe eshte eksperte dhe i di mire keto pune. Perqafime per gjithe shefat jo per sheficat e ndyra.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here