Emi është vajza e Aleksandër dhe Alba Frangaj, një zonjushë simpatike por që deri më tani ka preferuar të qëndrojë jashtë vëmendjes mediatike.Emi ka bërë daljen e saj të parë (të paktën në dijenine tonë) publike në një prej eventeve në Tiranë, duke shuar kureshtjen e të gjithëve pasi na njohu kështu me trashëgimtaren e një prej televizioneve më të mëdha në vend, shkruan Bordo.Zonjusha Frangaj e veshur me një fustan të gjatë të zi, flokët e lëshuara të krehura natyrahëm dhe me një grim që i shkon për shtat moshës së saj ngjan e mrekullueshme
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here