Goca e motres eshte nena e djalit tim cfare e ka Baba djalin tim? Ky eshte kuzi i famshem ruse. Duket si nje loje fjalesh pa kuptim por nese thelloheni dhe i kapni gjith elementet nje e nga nje atehre fillon dhe zbardhet pergjigja.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here