Nje shqiptar dyshohet te kete i perfshire ne vrasjen e 20-vjeçares Caroline Crouch gjatë grabitjes së banesës së saj në Athinë disa ditë më parë.Media greke Espresso shkruan se është identifikuar një nga tre autorët e vrasjes dhe sipas saj është shqiptar.

Referuar të njëjtës media, shqiptari i cili tashmë është në kërkim është një kriminel i njohur për një sërë krimesh që sapo ka dalë nga burgu, kryesisht vrasje në tentativë, organizatë kriminale dhe grabitje. Policia shkoi në banesën e tij në Agia Paraskevi por nuk e gjeti.

Karakteristikat e tij përputhen me ato që ka përshkruar bashkëshorti i Caroline Crouch, Charalambos Anagnostopoulos për grabitësin ‘ e shkurtër’ Dy grabitësit e tjerë ishin të gjatë rreth 1.80 m ka dëshmuar më parë në Polici piloti grek të maskuar dhe më armë, kurse i treti që dyshohet të jetë shqiptari nuk kishte armë, ishte pak i shëndoshë, ezmer dhe me gjatësi rreth 1.70 m

Nje shqiptar dyshohet te kete i perfshire ne vrasjen e 20-vjeçares Caroline Crouch gjatë grabitjes së banesës së saj në Athinë disa ditë më parë.Media greke Espresso shkruan se është identifikuar një nga tre autorët e vrasjes dhe sipas saj është shqiptar.

Referuar të njëjtës media, shqiptari i cili tashmë është në kërkim është një kriminel i njohur për një sërë krimesh që sapo ka dalë nga burgu, kryesisht vrasje në tentativë, organizatë kriminale dhe grabitje. Policia shkoi në banesën e tij në Agia Paraskevi por nuk e gjeti.

Karakteristikat e tij përputhen me ato që ka përshkruar bashkëshorti i Caroline Crouch, Charalambos Anagnostopoulos për grabitësin ‘ e shkurtër’ Dy grabitësit e tjerë ishin të gjatë rreth 1.80 m ka dëshmuar më parë në Polici piloti grek të maskuar dhe më armë, kurse i treti që dyshohet të jetë shqiptari nuk kishte armë, ishte pak i shëndoshë, ezmer dhe me gjatësi rreth 1.70 m

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here