Një operacion për kapjen e një personave të shpallur në kërkim nga Prokuroria e Krujës për grabitjen e banesës së Nazmi Çangut në Krujë, është finalizuar në Tiranë.

Mësohet se bëhet fjalë për njërin nga grabitësit e banesës në Nikël Saimir Kurti ndërsa nga 7 personat e shpallur në kërkim është edhe vëllai i tij Artan Kurti dhe Llesh Prenga.

Në operacion kanë marrë pjesë Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë dhe është shtrirë në Tiranë, Durrës e Krujë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here