Nje grua e ve por qe dukshem eshte nje zonje shume e mbajtur kerkon nje burre vetem si shok por mbase me vone nuk i dihet se cfare ndodh. Ajo tregon se ka problemem me alkolin dhe eshte gjith diten brendda e dehur dhe ka nevoje per burre xhentil qe ti rri prane dhe te ndajne muhabet dhe historira se bashku . JU lutem stafi po e botuat faleminderit per ata qe jane serioz do iu dergoj nje numer cel ne washt up Faleiminderit shume.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here