Debati mes analistëve Julian Zylaj dhe Arjan Curi ka degjeneruar deri në ofendime personale.

Julian Zylaj vuri në dyshim orientimin e Arjan Curit. “Unë jam pro komunitetit LGBT dhe nëse ti je pjesë e komunitetit LGBT unë jam pro teje”, tha Zylaj në studion e “Zonë e Lirë”, fjali që shkaktoi edhe reagimin e Currit.

Ky i fundit iu drejtua Zylajt duke i thënë se është impotent dhe se ka pasur probleme me vajzat.

Julian Zylaj: Mos u fut në personale vlla se do t’i them Çanit që të na fusë pas orës 10 e gjysmë kur u kërkon njerëzve orientimin. Kështu që të lutem mos u fut në personale.

Arjan Curi: Orientimin tim personal do të thuash ti tani?

Julian Zylaj: Jo jo unë vlla, ti po e thua vetë tani. E kam fjalën që po kaluam tek personalja fillojmë hyjmë në gjëra që ty nuk të interesojnë.

Arjan Curi: Vetëm po të më thuash që të kam gjuajtur kur me ke sjellë sallatën.

Julian Zylaj: Unë të them këtë që njerëzit mund të futen në Instagramin tënd dhe të shikojnë që se kë ndjek ti.

Arjan Curi: 40 veta.

Julian Zylaj: 36 janë djem dhe 4 vajza. Tani unë s’dua t’i futem gjërave personale. Çuri edhe unë mund t’i bie telefonave dhe të marr vesh gjëra për ty. Unë jam pro komunitetit LGBT dhe nëse ti je pjesë e komunitetit LGBT unë jam pro teje.

Arjan Curi: Absolutisht nuk jam.

Julian Zylaj: Nga 40 veta që ndjek në Instagram 35 janë çuna pa këmisha dhe…

Arjan Curi: Arian Çani: E çfarë ka këtu?

Julian Zylaj: Asnjë gjë mo. Unë jam pro. Çdo përvojë që njeriu ka dëshirë.

Arjan Curi: Janë shokët e mi.

Julian Zylaj: S’po them gjë. Thashë vetëm që njerëzit mund të ngrejnë pikëpyetje.

Arjan Curi: Janë studentët e mi, do t’i prezantoj?

Julian Zylaj: Po t’i pëlqeja unë do t’i thoja. Kështu që po të jesh burrë dhe të kesh gjë me ata, thjesht thuaje vëlla. E di pse? Sepse ke djem të tjerë që mund të jenë 11 vjeç dhe 12 vjeç dhe që mendojnë se janë të çuditshëm. Personat si ti që janë publikë nëse keni orientim ndryshe nga heteroseksualizmi do t’i ndihmojë këta njerëz që të mendojnë që janë qenie njerëzore.

Arjan Curi: Unë besoj vëlla që nuk ka orientime seksuale, ka njerëz që dashurohen.

Julian Zylaj: A dashuron dhe djem, kjo është pyetja ime.

Arjan Curi: Deri tani jo.

Julian Zylaj: Ke pasur përvoja pa i dashuruar?

Arjan Curi: Jo as përvoja nuk kam pasur.

Julian Zylaj: Pra është koicidencë që ke 35 djem në Instagram?

Arjan Curi: Janë shokët e mi pra.

Adriatik Lapaj: Kjo i shërben së keqes.

Arjan Curi: O Adriatik ti po më lufton mua.

Adriatik Lapaj: Jo nuk të luftoj.

Arjan Curi: Unë të hyj në familje tani o zotëri. Ke patur dhe ke kriza të jashtëzakonshme familjare.

Julian Zylaj: Me familjen nuk u mora.

Arjan Curi: Po ti me çfarë u more, pse duhet të martohem unë. Ore a u fut në krevatin tim? Ai u fut në dhomën time të gjumit, unë mos t’i futem? Je mashkulli më impotent dhe impotenca jote është bërë legjendare. Shokët e tu ta kanë qarë hallin vazhdimisht në mënyrën si femrat vinin që nga takimi i parë. Unë kam qarë hallet e tua me shokët e tu.

Julian Zylaj: Kam një vajzë dy vjeçe?

Arjan Curi: Vajza dhe djem bëjnë edhe homoseksualët po të duash ti. Më mirë një homoseksual i nderuar vëlla sesa një impotent, gruaja e të cilit kap shoqërinë e vet të ngushë dhe i ankohet për ty.

Julian Zylaj: Gruaja ime njëherë nuk ka shans….

Arian Çani për Zylajn: Vetë u kruajt….

Arjan Curi: Si mund të futesh ti tek shokët…

Julian Zylaj: Shiko çfarë bëri, ai bëri titull tani duke thënë një gënjeshtër dhe është njëlloj tani sikur t’i them tani Curri, ti je një homoseksual dhe u bë titulli në lajm tani. Ndërsa unë nuk të thashë këtë gjë, të thashë çfarë është Instagrami…. po të duash ta thuash….

Arjan Curi: Dhe unë të pyeta, çfarë ka bashkëshortja jote që ankohet lart e poshtë që si bën dot gjë në krevat?

Julian Zylaj: Bashkëshortja ime nuk i ankohet asnjë dhe mos zë njerëz të tjerë me gojë, kaq po të them!

Arjan Curi: Dhe ti zure shokët e mi të Instagramit… Çfarë ka bashkëshortja jote që ankohet për performancën tënde seksuale dhe jo ajo, por edhe të tjera para kësaj.

Julian Zylaj: O Curi kjo që thua ti vëlla nuk ka shans, madje unë maksimumi mund të kem problemin e kundërt në kuptimin që nuk kam fare atë problem që thua ti… Je shumë gabim vëlla…

Arian Çani-Zylajt: U duk që ishte tendencioze nga ana jote… ai të tha sallatën, ti i thua që ti je homo sepse ke vetëm çuna në Instagram…

Arjan Curi: Kurse unë po i them që shokët e tu më kanë thënë, na vjen gruaja e Julian Zylës dhe na kërkon ta ndihmojmë

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here