Pamja dhe sipërfaqësia konfirmohen si plagë të një bote të populluar nga njerëz që janë gjithnjë e më bosh dhe  pse nuk kanë trashësi

Kjo qe po tregojme  po shkaktonë shumë zhurmë dhe kërcime nga e gjithe  shoqëria  për papërshatshmerine e asaj qe ka ndodhur dhe për zemërimin që ngjalli kudo. Një burrë publikon në profilin e tij social një foto të një gruaje në bikini. Kjo eshte e gjitha? Jo, ka shumë më tepër.

Gruaja në bikini është gruaja e tij dhe format e rrumbullakosura butësisht janë për shkak të shtatzënisë së fundit që e bëri atë nënë për herë të dytë. Burri kërkon një mendim mbi format trupore të gruas së tij.

Një budalla? Një ekspozitë? Më keq, shumë më keq. Ai është një burrë që poshtëron gruan e tij dhe është aq i marrë sa mendon se do të marrë miratimin e atyre që e ndjekin atë.

Ja çfarë shkruan ai:

“Për të përkujtuar Ditën e Kujtimit, familja jonë vendosi të organizojë një Barbeky  të vogël në pishinën tonë të hapur,” thotë burri.

Gruaja ime,eshte kjo  me bikini që shihni në foto, lindi vajzën tonë më të vogël 7 muaj më parë. Dhe që nga ajo kohë kjo ka qenë data e parë në të cilën familja u mblodh për të qenë te gjithe së bashku ”, vazhdon ai.

Motra ime, djali i saj dhe nëna ime morën pjesë në pritjen e vogël. Papritur kuptova se nipi im, një i ri, po argëtohej duke bërë video të vogla që i  postonte në Instagram dhe TikTok.

Gruaja ime po shëtiste në bikini  pranë meje ,dhe nëna ime menjëherë ndërhyri për t’i thënë asaj të lëvizte nga korniza.

Gruaja në bikini është poshtëruar nga burri i saj dhe vjehrra
Kështu që ai e ftoi atë të vishej sepse në bikini shenjat e shtrirjes dhe barku i peshuar nga shtatzënia e fundit ishin të gjitha shumë të dukshme. Gruaja ime e befasuar purpuliti  sytë, por nuk mund ta konfirmoja atë që tha nëna ime.

Ajo nuk i pranoi sugjerimet tona për tu veshur dhe e motivoi refuzimin duke thënë se megjithëse nuk ishte perfekte, trupi i saj kishte lindur dy fëmijë dhe se kjo ishte gjëja më e bukur dhe më e rëndësishme për të.

Çfarë mendoni ju në lidhje me kete ngjarje ? A duhet ti shmangi një grua e kolme  nga shtatzania të veshishet me  bikini? ”

Siç mund ta imagjinoni, përgjigjet nuk vonuan shumë dhe mijëra njerëz e bombarduan burrin me fyerje dhe kritika. Zemërimi dhe një dozë e mirë përçmimi ndaj tij, kanë provuar komentet e shumta që ai ka marrë.

Përkrahje dhe mirëkuptim maksimal për gruan në vend. Ndërkohë, shpresojmë që ajo të lere  burrin dhe vjehrrën në fatin e tyre të trishtuar si njerëz budallenj dhe të palumtur.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here