Samije Gerbeti është zonja e cila preku publikun me historinë e saj prekëse në ‘Aldo Morning Show’. Samije deklaroi se do shiste veshkën për të përballuar jetesën. E publikoi më në fund, ja familja e ‘Aldo Morning Show’ Gjatë bisedës me Aldon, Samije tha se nuk mund të paguante dot qiranë e shtëpisë pasi i mungonin të ardhurat.

Por pas kësaj telefonate në ‘Aldo Morning Show’, Samijes i është ndryshuar jeta tërësisht. Tashmë ajo është punonjësja më e re në Qendrën Spitalore Universitare ‘Nënë Tereza’. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu, është njohur me rastin dhe u kujdes që 53-vje çares t’i mundësohej një vend pune në QSUT.

Tashmë Samija do të punojë si sanitare në QSUT dhe puna do t’i mundësojë edhe bashkimin me fëmijët e saj.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here