Së fundmi, Shqipja ka treguar një detaj që nuk e dinim më parë. E ftuar në rubrikën Trotuar, ajo ka deklaruar se është kë rcën uar nga shoqëria dhe njerëz pranë Teas e Beartit pasi ka bërë publike ato foto.

Kam marrë lloj lloj kë rcëni mesh, në rrjetet sociale dhe telefon pasi zbulova teatrin Tea-Beart. I njoh këta persona, por nuk intim idohem dhe s’më bën përshtpyje fare.Këta njerëz nuk e dinë se kë kam unë mbrapa.”, u shpreh Shqipja, e cila habiti te gjithe me keto fjale.

24news

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here