Jim Belushi, aktori amerikan me origjinë shqiptare ka hapur një lokal, si pjesë e fermës që zotëron në Oregon. Dhe gjejeni çfarë? Ka zgjedhur një emër tërësisht shqiptar. “Engjëll Cafe”, kështu e ka quajtur. Fotot i ka hedhur në rrjetet sociale ku ka marrë pastaj mesazhe të shumta nga shqiptarë të entuziazmuar.

Jim pozoi para lokalit bashkë me një mikun e tij.

Prej disa vitesh është shkëputur nga aktrimi për t`iu përkushtuar fermës.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here