Një grua 29 vjeçe ka rënë nga dritarja. E ditur bëhet se ajo kishte katër fëmijë që kanë mbetur jetim.

Duisburg | History, Population, & Points of Interest | Britannica

Gruaja është rrë zuar nga dritarja e banesës së saj në katin e tretë të një pallati dhe ka humbur jetën në vend. Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Gjermani.

E ditur bëhets e në orën 9.45 e mëngjesit kur nëna e katër fëmijëve Katja K. u pa pajetë në tortuarin poshtë pallatit ku jetonte në Duisburg.

Edhe pse ambulanca shkjoi shumë shpejt, për të ishte vonë ajo kishte ndërruar jetë në vend. Si thuhet ajo ka qenë duke pastruar xhamat dhe ka rrëshqi tur. Gruaja nuk ishte gjermane por nga Ukraina.

Pse nëna e re ra nga dritarja është ende e paqartë

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here