Shfrytëzimi i jashtëligjshëm qendrave të masazhit për ushtrim pro stit uci oni është raportuar vazhdimisht në Shqipëri. Këtë herë është ish-konkurentja e Për’puthen, Shiqpe Hysenaj që tregon një histori të saj. E Ftuar në E Diell Shqipja thotë se të punonte si masazhatore ka qenë pasion për të.

Doja të studioja për të pasur këtë punë, por gjërat shkuan si shkuan dhe studioja marrëdhënie ndërkombëtare. Megjithatë vendosa të shkoj në një qendër masazhi dhe të filloja punë, që të mësoja dhe profesionin.

Por siç thotë Shiqpja, gjërat nuk shkuan ashtu si mendonte. Pranuan që unë të punoja, edhe pse nuk e dija profesionin por më thanë do të merresh vetëm me burra. Ato vajzat që punonin atje, ishin me minifund, me reçipeta. Kur i pashë më shumë të zhveshura se të veshura i thashë vetes, nuk je për këtë punë.

Sipas Shqipes, bëhet fjalë për një qendër masazhesh në zonën e ish-Bllokut.

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here