Kjo histori e trishtë të rrëqeth shpirtin. Vogëlushi që shihni në foto është dy vjeç dhe po thy.en rrjetin dhe zemrat e të gjithëve teksa gjendet mbi va.rri.n e të atit. Babai i tij humbi jetën në moshë të re dhe e la akoma pa festuar ditëlindjen e tij të parë.Darren Langton, babai i vogëlushit në fjalë u nda nga jeta në moshën 33 vjeçare, në mënyrë të papritur dhe për shkaqe të panjohura në banesën e tij në Dorchester.Ai v.diq tre ditë para se vogëlushi të festonte ditëlindjen e tij të parë, në tetor të vitit 2017.

Harvey dhe nëna e tij Jessica Pillinger vizitojnë çdo të dielë v.arr.in e të afërmit të tyre. Nëna e vogëlushit ndau edhe një ku vogëlushi i dha lamtumirën të atit.Në foto tregohet ma.rrë.dhëni.a e tij e veçantë me kujtimin e babit. Duke mos kuptuar ende ai i tregon babit lodrat e tij të preferuara. Nëna e Harvey-t është kujdesur të mbajë gjithmonë gjallë kujtimin e bashkëshortit të saj.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here