Ai tashmë nuk është më pjesë e Portokalli, por mbetet një ndër personazhet më të peferuar të publikut. Bëhet fjalë për aktorin e njohur Erion Isai i cili me bashkëshorten e tij treguan sot në emisionin e Rudinës se si kishin hum.bur fëmijën e tyre të parë.

Isai rrëfeu se para se të vinte në jetë vajza e tyre, Ajër, bashkëshortja e tij ka pasur edhe një shtatzëni tjetër.

‘Ne nuk e dinim në fakt që Ajlin ishte shtatzënë dhe u nisëm për disa pushime të çmendura, gjatë së cilave ajo pësoi një ab.ort spontan.’-rrëfeu aktori.

Ardhja në jetë e vajzës së tyre Ajlin u ka ndryshuar jetën duke i bërë të lënë pas çdo trishtim.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here