Të dashur miq të Netflix , sot ju flasim për shenjat më të gënjeshtra të zodiakut të gjithë horoskopit.

Sinqeriteti është baza e çdo lloj marrëdhënieje, qoftë dashuri apo miqësi. Të gjithë duam të jemi në gjendje t’i besojmë njerëzve që duam dhe të gjithëve përreth nesh. Pikërisht për këtë arsye ne kurrë nuk do të dëshironim të zhgënjeheshim ose të zbulonim se dikush na gënjeu.

Jo të gjithë kanë mundësinë e gënjeshtrës, por ka disa që kanë shumë më shumë gjasa se të tjerët dhe shumë varet nga përkatësia e një shenje të caktuar të zodiakut. Pse po, yjet janë në gjendje të ndikojnë në këtë aspekt të karakterit të secilit prej nesh gjithashtu.

Pra, këtu janë shenjat më gënjeshtare të zodiakut. Shenjat e gënjeshtra të zodiakut

Demi
Shenja e Demit dashuron sinqeritetin absolut ndaj tij dhe, nga ana e saj, përpiqet të jetë e tillë ndaj të tjerëve. Sidoqoftë, është një shenjë shumë e rezervuar dhe i pëlqen të mbrojë jetën e tij intime. Pikërisht për këtë arsye ai zgjedh të gënjejë, të heqë të vërtetën që ata besojnë se nuk është e nevojshme të dihet. Eshtë e vështirë të kuptohet kur gënjen, e vetmja gjë që mund ta tradhtojë është shprehja e tij.

Binjakët
Shenja e Binjakëve ka një personalitet mjaft të ndërlikuar që e bën atë të ndryshojë shpesh ide dhe mendime. Kjo mënyrë e të qenurit shihet si një shenjë e mospërputhjes dhe sinqeritetit të vogël. Sidoqoftë, ai nuk gënjen një fund të keq, por është i bindur se gjithçka mund të shihet nga dy këndvështrime të ndryshme: e tij dhe ajo e të tjerëve. Për të, këndvështrimi i duhur është i tij dhe do të bëjë gjithçka, derisa ata që janë rreth tij të binden se ajo që ai thotë është e vërtetë.

Luani
Shenja e luanit nuk është një gënjeshtar i klasit të parë, përkundrazi ai zakonisht pëlqen të tregojë të vërtetën sepse shpikja e diçkaje do ta largonte nga mijëra angazhimet dhe projektet e tij. Sidoqoftë, ai është i përqendruar në vetvete dhe i kotë, ai gjithmonë dëshiron vëmendjen e te tjereve  Kjo është arsyeja pse gënjeshtrat e një luani janë vetëm ekzagjerime në përshkrimin e një tregimi të caktuar ose një aspekt që e shqetëson atë.

Peshoria
Shenja e Peshores është shumë paqësore dhe ka nevojë për ekuilibrin e duhur dhe kompromisin. Ai nuk e pëlqen gënjeshtrën, nëse e bën këtë është vetëm për të shmangur komplikimet dhe grindjet e panevojshme. Më mirë të shmangni kjo eshte nje thënie per të vërtetën, nëse kjo mund ta bëjë jetën tuaj më të lehtë.

Akrepi
Shenja e Akrepit është misterioze dhe luftuese, ideja për t’i nënshtruar dikujt nuk zbret. Kjo është arsyeja pse ai përdor gënjeshtrat e tij për të diskredituar të tjerët, kështu që ai ndjen një ndjenjë të fortë të xhelozisë, dhe e bën veten të shfaqet më i miri nga të gjithë. Ai i ndërton aq mirë gënjeshtrat e tij sa është e pamundur të mos i besosh. Njerëzit e vetëm që nuk do të gënjejnë kurrë janë ata që janë afër tij

Shigjetari
Shenja e Shigjetarit është shumë aventureske, nuk ka shumë kohë t’i kushtojë gënjeshtrave. Sidoqoftë, nëse një gënjeshtër mund të jetë e dobishme për ta larguar atë nga ndonjë pengesë, ai do të jetë i lumtur ta përdorë atë. Shumë e keqe se gënjeshtra nuk është e mira e tij: ai harron disa detaje të gënjeshtrës dhe ka tendencë të jetë i pasigurt ndërsa e thotë.

Ujori
Shenja e Ujorit është shumë e pavarur dhe vepron më vete. Ai interesohet vetëm për interesin e tij dhe kjo është arsyeja pse ai është i gatshëm të gënjejë. Më shumë se një gënjeshtër e vërtetë, e tij është një mënyrë për të hequr të vërtetën, duke thënë vetëm atë që i përshtatet atij dhe që luan në favor të tij.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here