Humbin jetën në menyre t.ragjike nëna me tre vajzat e saj si pa.sojë e një ak.sidenti me makinë në Toronto në Kanada.
Klara 6 vjeç Lilianna 4 vjeçe dhe Mila 1 vjeç kanë humbur jeten pasi u pë.rplasën nga një makinë që e ngiste një 20-vjeçar.

Ky i fundit nuk i kishte ndaluar patrullës së policisë dhe kaloi semaforin me të kuqe.
Për momentin djali ndodhej në gjendje kr.itike për jetën.

Nëna Karolina Ciasullo ishte mësuese fillore në shkollën katolike Isaac Jogues në Brampto.
Shkolla ka ngritur flamurin gjysmë shtize dhe ka bërë një deklaratë:

Ngushëllimet tona më të the.lla shkojnë për burrin e saj, anëtarëve të tjerë të familjes, miqve dhe kolegëve.
Si një komunitet i shkollës katolike, ne ofrojmë lutjet tona për familjen dhe të gjithë ata që janë prekur nga kjo ngjarje t.ragjike

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here