Personi që shihni në foton e mëposhtme është 27-vjeçari shqiptar i akuzuar për gra/bitje pas vra/sjes në dyqanin në rrugën Gr.Lambraki, në Toumpa, Selanik.Shqiptari pritet të marrë një afat për të kërkuar falje për veprat e dyshuara të vra/sjes nga pakujdesia, gra/bitjes dhe arm/ëmbajtjes, pasi tani po mbahet i arrestuar.Policia greke ka njoftuar se nga hetimet policore ka rezultuar se teksa aty pranë e priste bashkëpunëtori 35-vjeçar, shqiptari ka hyrë në dyqan ku gjatë një gra/bitjeje të armatosur, pas një she/rri dhe të shtëna me ar/më zjarri ka pl/agosur 44-vjeçarin, i cili më pas vd/iq për shkak të pla/gëve të marra.Përshkrimi për vra/sjen e tme/rrshme u dha dje nga bashkëpunëtor 35-vjeçar. Ai tha se shqiptari fillimisht e ka go/ditur me dorezën e arm/ës punonjësin 44-vjeçar dhe më pas, kur është larguar, vik/tima në tentativë për ta ndaluar e ka kapur nga këmba dhe më pas autori është kthyer dhe e ka që/lluar në kokë.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here