Hyseni para pak në rrjetin social Instagram, në story-t e tij publikoi një bisedë me Alvisën ku ajo dëgjohet duke i thënë se produksioni e ka nxjérrë si kércénues.

“Kjo bisedë është bërë 5 minuta para se unë të futesha në Prime. Vet me gojën e saj thotë që ka génjyer produksioni jo unë. Nëse e ke bërë ti moj Olsa Muhameti, do mbash vërtetë përgjegjësi, që ça nuk keni sajuar aty për të marrë klikime e vëmendje. Sa të pafýtyre paskeni qenë. Génjeni për lloj lloj gjërash që të dilni mirë në publik. Përdorët gurin e fundit se e dini që publiku mbéshtet personat që dhùnohen, por në jetën time nuk njihet fjala dhùnë dhe nuk e kam bërë kùrrsesi atë veprim. Pse këtu e pranon që të paskam kërkuar më parë të lije emisionin dhe të paguaja gjòbën, aty në Prime thoje jo. Të vij turp moj vajzë as vetë nuk di për çfarë po génjen më.”

Hysenit i dridhet zëri: Jepja jetën për ty Alvisa! Të kërkova të fejoheshim, shih çfarë më bëre - Billbordi.com

Kujtojme se dje në puntatën e Për’Puthen Prime ndodhën një sërë ngjàrjesh të njëpasnjëshme me në qendër Hysenin dhe Alvisën.

Hyseni tregoi se ai gjatë programit është rilídhur prap me Alvisën, por ajo e tràdhtoi me Bashkimin. Prova për këtë ishin disa video që Hysenit i kishin ardhur në rrjete sociale.

Ai tha se kërkoi të përbàllet me Bashkimin, se nuk ka gjë me të, por thjesht ta sqaronte se është víktímë, ndërsa nga Alvisa ndihet i tràdhtuar dhe shumë i prékur, sepse sipas tij e ka dashur shumë.

Alvisa nga ana tjetër mòhoi gjithë akuzat e tij, duke thënë se i ka dhënë ‘shpresa’ Hysenit pasi është ndjérë e kércénuar dhe e përndjékur.

Hyseni gjithashtu tregoi regjistrime, foto e video ku Alvisa i thoshte se po bën lojë me djemtë aty dhe se do rikthéhet me të.

Ai tha se edhe puntatën e Prime kur erdhi, e cila xhírohet më përpara, e panë bashkë në shtëpinë e tij të Shtunën.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here