I dashuri im eshte i bardhe po zogun e ka shume te zi. Cfare eshte ai ?Une jam 21 vjec dhe eshte hera e pare qe ze te dashur. Ai eshte shume i dashur e per me shume e nje dajle i bukur. Eshte hera e pare qe le nje mashkull te futet brenda dhe me thene te drejten me pelqeu shume. Puna eshte se nje dite vendosem te benim se.ks oral dhe kur ai ma afroi ne goje vura re qe zogu i tij ishte shume i zi dhe nuk e kisha vene re me pare. mendova cfare shte ky djale keshtu dhe nuk ia mora .Nuk isha e sigurt une dia qe i dashuri im te kete origjine te qarte. Faleminderit po e postuaT.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here