I fejuari me ndavi se ishte shumë xheloz.Kërkoj nje djalë përsëmbari të më dojë kështu si jam. Letra e radhes eshte nga nje vazje 19 -vjecare e cila sapo eshte ndare nga i fejuari i saj. Ajo shkruan se ka nje vit e fejuar dhe qe prej fillimit nuk kane shkiuar mire me te fejuarin pasi ai ishte shume xheloz dhe sa here dilnin ziheshin per shka te veshjes se saj dhe se ajo i pelqen te fkas dhe te argetohet dhe te qeshi.Ajo thote qe eshte nje vajze moderne por shume e permbajtur dhe se kurre nuk do e tradhtonte njeriu qe ka ne krehe dedhe pse eshte shume e bukur dhe te gjithe e deshirojne.

Falemindeit stafi jeni me te miret .

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here