Kjo eshte e pabesueshme vajza qe na shkruan ne nje moshe aq te re nuk ka pasur kur nje te dashur normal te moshes se saj Ajo josh dhe flirton cdo mashkull te bukur pavarsisht se kush eshte ai dhe sa afer jeton me familjne e saj

Unë jam 23 vjeç dhe i dashuri im është 34 vjeç. Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me personi , që në atë kohë ishte partneri im. Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm.Por gjerat kane ndryshuar .Une tani dua vetem te futem ne mes te nje cifti me eshte bere si pune fiksimi mbase kete shkrim do e lexoj ndonje psikologe dhe te mund te me japi nje keshille.

Kjo eshte e pabesueshme vajza qe na shkruan ne nje moshe aq te re nuk ka pasur kur nje te dashur normal te moshes se saj Ajo josh dhe flirton cdo mashkull te bukur pavarsisht se kush eshte ai dhe sa afer jeton me familjne e saj

Unë jam 23 vjeç dhe i dashuri im është 34 vjeç. Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me personi , që në atë kohë ishte partneri im. Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm.Por gjerat kane ndryshuar .Une tani dua vetem te futem ne mes te nje cifti me eshte bere si pune fiksimi mbase kete shkrim do e lexoj ndonje psikologe dhe te mund te me japi nje keshille.

Unë jam 23 vjeç dhe i da;shuri im është 34 vjeç. Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me personin që në atë kohë ishte pa;rtneri im. Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here