Një 43-vjeçar i ka marrë jetën gruas në tij në Gjermani. Raportohet se ai i mori jetën gruas në sy të vajzë së mitur 13 vjeçe.

Rudolf H. e që lloi gruan e tij në zemër. Si raportohet nga ”Bild” ai i ka marrë jetën gruas për motive banale. Në fillim i kishte thënë gruas së tij:

Më vjen keq! Të dua!”

Fotoja e tij është publikuar. Kurse vajzën e kanë marrë shërbimet socialet dhe raporohet se është në gjendje të rëndë psikologjike. Burri ishte rritës papagajsh dhe kishte shumë kafshë dhe shpend egzotike në dyqanin e tij.

Nga vetura me xhama të zinj te paralajmërimi për arrestimin e Pacollit,  çfarë po luhet “nën rrogoz”?

Përktheu dhe përshati: Gazeta Korrekte.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here