Iku dhe kjo Vere pa njohur asnje djale qe te ma thyej zemren. Nese ka ngel ndonje le te shkruaj tani sa nuk eshte vone.Nje vajze e bukur e sapo diplomuar na tregon se si bashke me familjen e saj po pushon sa ne jug dhe ne veri te shqiperise.Ajo thote se po kalojne shume mire dhe po kenaqen vecse asaj personalisht po i mungon pak romantizem. Ajo vazhdon letren dhe thote se do te deshironte te njhiehj me nje djale qe tia ndizte zemren zjarr dhe te kalonin bashke nje nate romantike .

Faleminderit stafi po e postuat .

Ajo thote se po kalojne shume mire dhe po kenaqen vecse asaj personalisht po i mungon pak romantizem. Ajo vazhdon letren dhe thote se do te deshironte te njhiehj me nje djale qe tia ndizte zemren zjarr dhe te kalonin bashke nje nate romantike .

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here