Iku nga Top Channel, ja ku do e shikoni Xhemi Shehun tani/ Ka filluar punë në…

Eni Shehu do të vazhdojë të jetë pjesë e ABC dhe në këtë fundvit ai do të shfaqet në një format të ri.“Nuk është karantinë” është emisioni i ri i gazetarit që do vijë së shpejti, çdo fundjavë, ne Abc. Një format dinamik dhe frymezues që sjell në ekran një edicion special të jetës aktive dhe të shëndetshme.

Ajo që na ka rënë në sy në spotin e formatit është edhe prezenca e prezantueses Xhemi Shehu. Pas largimit nga Top Channel kjo është shfaqja e parë e saj në një logo tjetër.

Iku nga Top Channel, ja ku do e shikoni Xhemi Shehun tani/ Ka filluar punë në…

Eni Shehu do të vazhdojë të jetë pjesë e ABC dhe në këtë fundvit ai do të shfaqet në një format të ri.“Nuk është karantinë” është emisioni i ri i gazetarit që do vijë së shpejti, çdo fundjavë, ne Abc. Një format dinamik dhe frymezues që sjell në ekran një edicion special të jetës aktive dhe të shëndetshme.

Ajo që na ka rënë në sy në spotin e formatit është edhe prezenca e prezantueses Xhemi Shehu. Pas largimit nga Top Channel kjo është shfaqja e parë e saj në një logo tjetër.

Floria

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here