Dhe telashet s’kane te sosur. Shume femra e vuajne shume xhelozine e burrave te tyre por nje nuse e re ka te kuinderten.Ajo na shkruan qe nuk duronte dot me qe i shoqi thoshte qe nuk eshte xheloz fare per gruan e tij. Me tej ajo shton se ne fllim u lidha me Dull Qorrin kot sa per ta bere xheloz tim shoq. Por ai hiq mendonte qe Dull Qorri ishte i parrezikshem. Tani Dulla me merr disa here ne jave dhe une vet i kam kerkuar atij te me qonte ne kodrat e liqenit dhe aty u futem ne nje dhome nga ato 10 mije lekshet dhe per dy ore ai vertet beri qef. Edhe mua me pelqente tani Dulla s’me ndahet por edhe une ia jap sa here te ma kerkoje derisa im shoq te behet xheloz.Dull Qorri ka dhe nje shok qe me pelqen shume njehere ai eshte shprehur se vdes qe te ma fus nje here ne xoje dhe nuk di qa te bej ta provoj dhe me te apo jo ?

Falemidnerit po e postuat.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here