Ka ndërruar jetë papritur jetë studentja e vitit të fundit dhe njëkohësisht asistente e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike në Kosovë, Qëndresa Bresa. Njoftimin për këtë ngjarje të hidhur e ka bërë me dije në rrjete sociale vetë Fakulteti ku ajo studionte dhe jepte kontributin e saj si asistente. Qendresa ishte studente e shkëlqyer, ishte shembull për të gjithë dhe do të kujtohet gjithmonë ndër shokë dhe kolegë. Nuk tregohet shkaku i ndarjes para kohe nga jeta të studentes nga Kosova.

rdanews.com

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here