Në Itali po rriten shifrat e ko.ronavi.rusit. Sipas mediave dhe autoriteteve shëndetësore italiane, përgjegjës kryesor për shtimin e rasteve me Covid-19 dhe krijimit të vatrave të reja janë të ardhurit që hyjnë në territorin italianë, përfshirë edhe shtetasit shqiptarë.

Një familje prej 4 personash u konfirmuan me Covid-19 në Gambettola, të cilët ktheheshin nga Shqipëria dhe po ashtu ditën e djeshme në rajonin e Puglias u raportua për 3 shqiptarë me Covid-19 të cilët kishin udhëtuar nga Shqipëria”, shkruajnë mediat italiane.

Sipas tyre kontaktet me emigrantet e sapo kthyer nga shtetet e tjera po ben qe virusi te perhapet serish ne itali. Nje pjese e mire e tyre mendojne se shqiperia po ju sjell infektime te reja dhe se dyert sduhet te hapen per asnje vend jashte BE.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here