Ja qysh e pres burrin te shtepia po ai me thote qoje televizorin te lajmet. Si ti them Fadilit jo une ?Kete letre na e dergon nje punonjese nga hipotekat e shkolluar dhe me rroge te mire. Gjith jeten thote ajo e kam mbajtur veten te dukem sa me e bukur dhe ne forme. Burri im muajt e fundit as nuk mi hedh syte fare edhe pse mua cdo dite me ngacmojne djelmosha e burra asgan e se fundmi Fadili nje sportist qe merret me ekipe per mosha te vogla me eshte ngjitur keq nga pas e me thene te drejten kena shkemby dhe numrat e telefonit ..Nuk di ca me be me taku Fadilin apo te pres mos i qelen syte burrit tim.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here