Dubai ka qenë “arratia” e disa personazheve të famshëm për të pushuar në këtë periudhë pa ndemie.Udhëtimin në destinacionin e largët e ka bërë dhe modelja e njohur Rovena Domi, rrëfen impresionet e saj.

Si një shpirt i dashuruar me udhëtimet, ish-Missi i “Queen of the World 2010” në Nurburgring të Gjermanisë, rrëfen se si është të udhëtosh me testin si garanci në vajtje e ardhje, shqiptarët e njohur që përshendetet në udhëtimet e saj dhe planet e juristes me diplomë.Në Dubai për pushime, Si të duken njerëzit atje dhe a kanë ndonjë përshtypje specifike për vajzat shqiptare? E them me plot bindje dhe në mënyrë shumë të sinqertë që janë njerëz dhe popull tej mase i kulturuar dhe paqedashës.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here