Jam 33 vjeçare nga Anglija , kërkoj Ky ësht numri im, ju lutem dua djem Seriozper me teper ajo ka len dhe numrin e saj. ajo ka edhe disa kushte perveq kesaj dhe per ti mesuar kushtet e gruas nga shikoni më poshtëam .

Kërkoj një djalë me të vetmin motiv martesën Djali të jetë deri 40vjec, i ve ose i divorcuar, të mos ketë dashnore, të jetë njeri i mirë i sinqertë dhe familjar Kjo është pasuria ime dhe këto kërkoj edhe nga mashkulli që po kërkoj me anë të gazetës tuaj Të interesuarit të kl ik ojn me posht ne,aty ku shkruan sp0-ns0red aty brenda i keni te gjitha shenimet mund te me shkruani edhe ne viber kush don bisedoj dhe ti tregoj per jeten time dhe deshirat e mia… te lutem me thirr ne tel.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here