Jam e vetem nje jave ne Durres per pushime. Dua te njihem me nje djale me sy jeshil vetem per qef.Kjo eshte Sadushi nga cyrihu i zvicres e cila ka ardh me pushime ne Durres ne bregdetin shqiptar. Ajo ka marre nje shtepi me qera e vetme dhe shpreson te njhihet me nje djale ku tia kalojne mire se bashku sa kohe ajo do te ndodheet ne Shqiperi

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here