Jam gjith kohës ne gjumë.Pres princin e kaltër të më zgjojë. Kur do vi ai? Kjo vajze 18 vjece na shkruan se e ndjen veten te lumtur dhe se akmoa nuk e ka gjetur dashurine saj te pare. Ajop thote qe eshte shume gjumashe por mbase kjo gje dom ndryshoje kur te takoje Princin e Saj te kalter qe do ti rembeje zemren. Ajo na shkruan se vertet bneson se nje dite do ta takoje princin e saj dhe se deri atehre do te jete nje vajze e bukur e fresket si nje lule mos me prek.

 

 

faleminderit stafit po e postuat .

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here