Jam martuar e vogel.Burri eshte ne burg qe dy vjet por vjeri me fut cdo nate ne dhome.Ai nuk me le te dale jashte. Eshte goxha i mbajtur dhe ne forme te mire. Ndonjehere vertet e shijoj kur ai me hypen siper . Ai mi ben te gjitha sikur te isha kurve .Jam zene ngushte nuk i them dot jo se nuk dua te prish familjen. Besoj qe im shoq te dal sa me shpejt dhe ti kthehemi jetes normale.

netflixalbannia

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here