Pom vjen keq ama spata qare pa e Tra.dhtoi te fejuarin sepse e kishte shume te.
Bukuria është dhuratë që duhet të na sjellë të mira dhe thuhet se vajzat e bukura kënaqen me atë që u ka dhuruar natyra.Por shumë shpesh kemi parë çifte që të vetmin problem e kanë bukurinë, transmeton arbresh.info.
I tillë është edhe çifti në vijim. Edhe pse femra e këtij çifti dëshiron të tingëllojë modeste ajo e pranon se bukuria e saj i ka sjellë më shumë probleme se sa të mira.Kur ata në fillim u lidhën, J.Q dhe ifejuari i saj i parë, gjithçka shkoi për mrekulli për 18 muaj të tërë.Por ajo e la atë për një burre më të pashëm se sa ai.
Ajo tha se ishte marrosur nga lajkat që njerëzit po i bënin dhe ishte bindur se I FEJUARI si saj nuk është për të sepse ishte më i shëmtuar.Edhe burri i saj nuk e dëshironte një jetë të tillë, të jetonte nën hijen e bukurisë së gruas  nese don nji turn

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here