Jam Roza nga Malsia e madhe Shkoder.Prrej 10 vitesh jetoj ne Gjermani. Dua te lidhem me nje djale nga Shqiptar per qellime serioze jo me shume 40 vjec.Ajo thote q eshte nje vajze shume punetore por shume e bukuir ashtu sic jane vashat malsore shtathedhur e sylaroshe. Ajo thote qe nuk ka arritur te lidhet me nje mashkull taman ne Gjermani prandaj ajo kerkon qe te lidhet per qellime martese me nje djale shqiptar i rritur me zakonet dhe tradiatt e mira te vendit te saj. Ajo thote qe eshte 25 vjec dhe eshte shume e perkushtuar ne familje. Tani kam moshen te martohem dhe te ris femijet e mi.

Faleminderit stafi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here