Mbrëmjen e sotme në Soiree, në Top Channel kemi mundësinë të dëgjojmë historinë e disa personave të huaj që kanë zgjedhur që për hir të dashurisë të zhvendosen në Tiranë.Një nga historitë më mbresëlënëse është ajo e një vajze ruse, Anna Laska, e cila la Londrën ku jetonte kur njohur bashkëshortin e saj dhe u zhvendos në Tiranë. Unë e njoha bashkëshortin tim në Greqi, kur ishim me pushime para 12 vitesh.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here