Jam ulur ketu si barbone po pres autobusin se i fejuari im eshte palle e nuk blen dot nje makine.nje vajze duket  se eshte nxehur keq ne keto temperatura te larta te korikut. E ndersa ajo pret autobusin dhe te fejuarin bashke me te ajo ben nje foto dhe e poston ku nuk e fsheh fare deshperimin e saj .

faleminderit stafi po e postuat.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here