Ema eshte drejtperdrejt me ju. Lini ne koment numrat e telefonit dhe ajo do u pergjigjet te gjitha pyetjeve.

Në ekranin e njohur L,ove ishte një pyetje nga vajza ku thoshte se: Pershendetje L,ove,kisha nje pyetje per cunat shqiptare,a do kishit pranu nje lidhje serjoze ose me u martu me nje goc jo  e virgjer si pershembull siq jam une,ndoshta gaboj se e them hapur por dua ta di nga ju,por ajo fillon duke shfaqur edhe

Në ekranin e njohur Love ishte një pyetje nga vajza ku thoshte se: Pershendetje L,ove,kisha nje pyetje per cunat shqiptare,a do kishit pranu nje lidhje serjoze ose me u martu me nje goc jo e virgjer si pershembull siq jam une,ndoshta gaboj se e them hapur por dua ta di nga ju,por ajo fillon duke shfaqur edhe

Ema eshte drejtperdrejt me ju. Lini ne koment numrat e telefonit dhe ajo do u pergjigjet te gjitha pyetjeve.

Në ekranin e njohur L,ove ishte një pyetje nga vajza ku thoshte se: Pershendetje L,ove,kisha nje pyetje per cunat shqiptare,a do kishit pranu nje lidhje serjoze ose me u martu me nje goc jo  e virgjer si pershembull siq jam une,ndoshta gaboj se e them hapur por dua ta di nga ju,por ajo fillon duke shfaqur edhe

Në ekranin e njohur Love ishte një pyetje nga vajza ku thoshte se: Pershendetje L,ove,kisha nje pyetje per cunat shqiptare,a do kishit pranu nje lidhje serjoze ose me u martu me nje goc jo e virgjer si pershembull siq jam une,ndoshta gaboj se e them hapur por dua ta di nga ju,por ajo fillon duke shfaqur .

netflixalbania

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here