Filmim i rrallë i Fatmir Haklajt, në sofrën e dasmës duke zbrazur në ajër k arikatorinZylfi dhe Aishe Haklaj. në emër të familjes Haklaj i janë përgjigjur me e-mail disa pyetjeve të Top Channel në l idhjeme d eklaratat më të fundit të Sali Berishës për rolin e Haklajve në vr as jen e Azem Hajdarit. Për herë të parë pas gati 20 v itesh Sali Berisha në një intervistë televizive përmend familjen Haklaj.
Sipas jush përse tani kjo përmendje dhe një lum me akuza duke e quajtur Fatmirin dhe ata që vr anë Azem Hajdarin ishin një b andë t erroriste.?

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here