Jam single dhe as sesi nuk po mund te kam fat ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje lidhje me ish burrin tim.

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gjendem, e ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshim, ateher njoftoje.

 

Jam e sigurt se ka edhe meshkuj pak me te vjeter dhe qe nuk jane te lumtur ne dashuri e kan probleme me grate e tyre ose jane ende single dhe kjo eshte arsyeja se ketu eshte dikush edhe ketu per mua me te cilin do ta kaloja pjesen e mbetur te jetes dhe te jemi te lumtur.Ne hapsiren per rekl,ama ketu poshte do te keni mundesi qe pasi te kryhet r3kl,ama te merrni shenimet e mija personale me fesbook dhe nr tele foni.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here