Bashkëshorti i zv.ministres së Brendshme Rovena Voda, Aureli që mban detyra të rendësishme në sektorin e shendetësisë ka shpërthyer në të shara banale nbë Facebook

Më parë ai ishte bërë i famshëm duke thënë se “nuk i plaste fare k*ri për negociatat” ndërsa tani ka avancuar duke marrë mbarë të “gjithë ata që ia kanë prishur gjakun këto ditë.

Ka katër ditë, që qelbanikër të ndryshëm më kanë prishur gjakun. Në 1991 një grup shokësh, në varrezat e vjetra katolike të Shkodrës vendosëm te pagëzoheshim katolikë. Te Dom Zefi, një nga njerëzit më të leçitur të qytetit. Atëherë nuk e besoja se qelbanikër nga të gjitha katakombet mendonin se ishin gazetare. Po iu them se iu shker*ej tanë ropt e shpisë pik. alëve, pik comëve dhe pikë si ta duan. Ato gratë dhe motrat ku ti keni” – shkruan Voda në statusin e tij në formë reagimi ndaj lajmeve për komentin e tij të bujshëm për negociatat.

Në komente të tjera ai shahet nga robt me bashkëbiseduesit.

Duket se bashkëshorti i ish-zv.ministres, i cili paguhet nga taksat e qytetarëve edhe për detyrën e kreut të sistemit Parësor dhe Spitalor tek Fondi i Detyrueshëm i Sigurimit Shëndetësor e ka pjesë të sjelljes së tij të sharat me libër shtëpie.-raporton BoldNews.

Atë nuk e frenon disi as fakti se është një zyrtar i rendësishëm, por edhe bashkëshorti i ish-zv.ministres së Brendshme.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here