Une qe po ju shkruaj jam ne hall te madh. Kisha nje martese te lumtur me burrin qe doja me te cilin kam dhe nje djale te vogel. Ai i shkreti vdiq para nje viti ne nje aksident me makine. Per 12 muaj kam ndejtur mbyllur brenda te shtepia e vjehrit sipas zakonit pa dale jashte as ne dritare jo. Por tani jam merzit dhe du me pa jeten time se jam akoma shume e re. Vjehri ka bere pazar dge me falijen time dhe ai do qe te behem nusja e dyte  djalit te tij te voggel me qellim qe djali im te rritet mes gjaklut te vet. Kjo mua me duket absurde .E dua shume femije tim dhe nuk do e bvraktis kurre ate po nusja e dyte e dikujt nuk do behem kurre. Ju lutem kush e lexon te bej nje lutje zotit per mua qe te mi beje punet e mbara .

Une qe po ju shkruaj jam ne hall te madh. Kisha nje martese te lumtur me burrin qe doja me te cilin kam dhe nje djale te vogel. Ai i shkreti vdiq para nje viti ne nje aksident me makine. Per 12 muaj kam ndejtur mbyllur brenda te shtepia e vjehrit sipas zakonit pa dale jashte as ne dritare jo. Por tani jam merzit dhe du me pa jeten time se jam akoma shume e re. Vjehri ka bere pazar dge me falijen time dhe ai do qe te behem nusja e dyte  djalit te tij te voggel me qellim qe djali im te rritet mes gjaklut te vet. Kjo mua me duket absurde .E dua shume femije tim dhe nuk do e bvraktis kurre ate po nusja e dyte e dikujt nuk do behem kurre. Ju lutem kush e lexon te bej nje lutje zotit per mua qe te mi beje punet e mbara .

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here