Kam një orë që i shkruaj të fejuarit por ai s’më përgjgjet .Ia tregoj unë atij qejfin ? Kjo vajze bukuroshe ka pozuar e vetme ne shtepi ndersa i shkruan te dashurit te vet me te cilin do fejohet por ai akoma nuk kthen pergjigje. Me saduket djaloshi me fat eshte shume i zene dhe nuk ka mundesi t pergjgiet vajzes ne telefon .Por ai nuk e din se sa shume ajo0 e zemeruar. Vajza na tregon Ia tregoj une qejfin atij ! Se cfare qejfi do i tregoj ajo djaloshit na duhet te presim letren e radhes nese ajo do na shlruaj perseri. Kujdes djem ktheni pergjgije te dashurave tuaja.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here